Biologisch geweld gedroogd 

Het biologisch geweld gedroogd Lilifruit assortiment overstijgt echt alle verwachtingen in vergelijking met (geweld) gedroogd fruit. Zo’n pure intense smaak. Door de zachtheid smelten ze op je tong en door heel langzaam water toe te voegen (8u à 48u) behouden we zo goed mogelijk de natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Zonder toevoegingen. Niks voor niks zijn de Lilifruit Pruimen zonder pit beoordeeld in De Volkskrant met een 9.

Allereerst werken we in het land van oorsprong met top producenten van biologisch gedroogd fruit met wie we jarenlange samenwerking hebben. Vervolgens voeren we een strenge ingangscontrole want we hebben kwaliteit heel hoog in het vaandel en dat begint bij de basis. Dan het welproces. Het biologisch gedroogde fruit neemt zelf stapje voor stapje het toegediende water heel langzaam in zich op zodat de natuurlijke ingrediënten zo goed mogelijk behouden blijven. Tot slot pasteuriseren we de producten waardoor de houdbaarheid na productie maar liefst 16 maanden bedraagt. Eenmaal geopend blijven de producten in de koelkast nog 3 weken goed.

Samengevat bestaat het biologisch geweld gedroogd assortiment uit ongezwavelde abrikozen, vijgen, hele cranberries, pruimen zonder pit en dadels zonder pit. Daarnaast hebben we gekonfijte gemberstukjes en nieuw zijn de 2 verschillende mixen met kleine stukjes. De laatste 3 producten zijn dus niet geweld. Alles is biologisch, zonder e-nummers en zonder toegevoegde suikers (op de gekonfijte gember na)