stukjes gedroogd fruit Bakkersvak

Gedroogd fruit in stukjes

Gedroogd fruit in stukjes

Kleine stukjes gedroogd fruit zijn in Nederland beperkt verkrijgbaar. En als ze verkrijgbaar zijn, zijn het standaard dadels, pruimen, vijgen, abrikozen en rozijnen. Vandaar dat we van 1 tot en met 3 maart 2020 op het Bakkersvak stonden; dé vakbeurs voor bakkers, patissiers en ijsbereiders.

Producten op maat

We kunnen een assortiment van maar liefst 35 verschillende gedroogd fruit soorten op maat produceren. Dat onderscheid viel direct op bij de diverse bezoekers van het Bakkersvak: ijsbereiders, chocoladeproducenten, toastproducenten, vele bakkers en een noga producent. We stonden met de gedroogde gemberstukjes, aardbeienstukjes, vijgenstukjes, bananenstukjes, cranberrystukjes  en de pruimenstukjes. Wat de producten zo bijzonder maakt is de kwaliteit. We werken met top producenten van gedroogd fruit en importeren direct uit het land van oorsprong. Vervolgens kunnen we het gedroogde fruit op maat versnijden van 1 à 3mm, 4 à 7mm, 8 à 12mm en 12 à 20mm. We omhullen producten met rijstemeel of dextrose en ze zijn ideaal om door brood, kaas, toast, ijs, chocolade, granola, toast etc etc. te verwerken

De reacties waren zo lovend dat de groothandels voor bakkers, ijsbereiders, chocolaterie en patisserie ook interesse getoond hebben om de producten op te nemen.

Onderscheidend

Het onderscheid wordt gemaakt door de combinatie van het gedroogde fruit met het eind product. De intense smaak zorgt ervoor dat de smaakpapillen geprikkeld worden. Letterlijk als je de gember proeft. Die blijft tintelen op de tong. Zelfs kunnen we het gedroogde fruit in gepureerde vorm aanleveren. En daarbij kunt u zelf kiezen hoeveel de vochtigheidsgraad wordt.  Voor meer details kunt u lezen op onze flyer of op onze website. Bij interesse kunnen we een monster leveren van 250g omhuld met rijstemeel of dextrose.