Recepten met gedroogd fruit

Geweld Gedroogd fruit horeca

Geweld gedroogd fruit verpakken we voor de horeca in transparante 1 KG bakken die hygiënisch en praktisch zijn in gebruik. Zodoende kunnen chef-koks na openen de bak gesloten in de koeling bewaren. Daarnaast is de THT bij levering is minimaal 6 maanden en na openen nog 2 maanden gekoeld houdbaar. Met name worden de producten binnen de horeca gebruikt bij het ontbijtbuffet, vergaderruimtes als voedzame snack, op de kaasplank, door salades, bij desserts en tot slotte vanaf 15 oktober als het wildseizoen begint tot en met de feestdagen. Kortom heel veel toepassingen om de (hotel)gast te verrassen. Bekijk de recepten voor meer ideeën. Ons assortiment is te verkrijgen bij horeca groothandels HANOS, BIDFOOD, SIERE (AGF) en ZEGRO.

We informeren u graag over de toepassingen van de unieke producten.

Welke horeca gelegenheden werken met Fris Gedroogd Fruit

We zijn trots dat chef-koks met veel enthousiasme met onze producten werken. Hotelketens als Novotel, Van der Valk Exclusief en Bilderberg hebben de gewelde gedroogde zuidvruchten bij het ontbijt of op de kaart staan. Maar ook Hotel des Indes, Thermen Berendonck, Restaurant Harbour Rotterdam, Hof Catering, Hotel Lumen, Michelinster Restaurant De Bokkedoorns en tientallen andere mooie plekken waar de chef-kok oog heeft voor kwaliteit.

    Velden met * zijn verplicht.